Legendaarne Thierry Henry võib kolmandat korda Arsenaliga liituda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry Arsenali särgis
Thierry Henry Arsenali särgis Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi legendide hulka kuuluv prantslasest ründaja Thierry Henry on lähedal sellele, et kolmandat korda klubisse naasta. Sedapuhku tahab peatreener Arsene Wenger aga rakendada Henry oskusi abitreeneri ametis.

Henry on 228 tabamusega Arsenali kõigi aegade parim väravalööja. Londoni klubi eest mängis ta esmalt aastatel 1999-2007 ning naasis meeskonda eelmisel hooajal, olles laenul New York Red Bullsist.

Prantslase leping USA meeskonnaga lõpeb suvel ja Wenger on teinud talle pakkumise Londonisse naasta, kinnitab väljaanne Sunday People. 35-aastane Henry, kes tuli Arsenaliga 2002. ja 2004. aastal Inglismaa kõrgliiga võitjaks, lahkus 2007. aastal Barcelonasse, võitis Kataloonia suurklubiga ka Meistrite liiga ning kolis siis mängima USAsse, saades Red Bullis Eesti koondislase Joel Lindpere meeskonnakaaslaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles