Piltuudis: Norra laskesuusataja heitis koondisekaaslase üle karmi nalja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Hegle Svendsen ja Tarjei Bø (paremal).
Emil Hegle Svendsen ja Tarjei Bø (paremal). Foto: SCANPIX

Norra laskesuusatajad Emil Hegle Svendsen ja Tarjei Bø on algatanud sõbraliku «sõja» suhtlusportaalis Instagram.

Otsa tegi lahti Svendsen, kes postitas Tšehhis Nove Mestos peetud MMi ajal enda Instagrami kontole enda heast sõbrast ja toakaaslasest Bøst pildi 20 km tavadistantsi finišis, kus Bø paistab võrdlemisi väsinud, pildiallkirjaks kirjutas Svendsen: «Kena!»

Bø oli sõbra teost üllatunud. «Ta ei öelnud mulle, et tal selline pilt on või et ta selle üles paneb. Näen seal välja nagu oleksin teiselt planeedilt. Maksan talle kätte!» lubas Bø MMi ajal.

Täna hommikul otsustaski Bø Svendsenile kätte maksta, postitades enda Instagrami kontole pildi, kus Svendsen teda MMi ühisstardiga sõidu finišis õnnitleb. «Kas pingutasid natuke liiga kõvasti, kui proovisid minult MM-kulda võtta?» küsis Bø pildiallkirjas.

Mõne tunniga on Bø postitatud pildile «meeldib» vajutanud juba üle 2000 inimese. «See on küll karm kättemaks!» kommenteeris üks Bø jälgijatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles