Neli neljast: Ronaldo lööb endiste koduklubide vastu Meistrite liigas alati värava

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi fännid tervitasid Ronaldot sõbralikult.
Manchester Unitedi fännid tervitasid Ronaldot sõbralikult. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi tähtmängija Cristiano Ronaldo mängis teisipäeva õhtul esmakordselt pärast Manchester Unitedist lahkumist Old Traffordil ja sai kohe kirja ka värava.

Reali 2:1 võidumängus jäi Ronaldo arvele just võiduvärav. Mäletatavasti lõppes kaks nädalat tagasi samade meeskondade duell Madridis tulemusega 1:1 ja ka siis sai Ronaldo kirja värava.

Samas pole tegemist ainsate kordadega Ronaldo karjääris, kus ta on Meistrite liigas löönud endise tööandja vastu värava. Hooajal 2007/08 kuulus Ronaldo veel ManU ridadesse ja siis läks Manchesteri klubi alagrupiturniiril vastamisi portugallase eelmise tööandja Lissaboni Sportinguga.

Koduväljakul teenis ManU toona 2:1 võidu ja Ronaldo lõi siis matši 92. minutil võiduvärava. Võõrsil teenis ManU aga 1:0 võidu ja siis lõi Ronaldo kohtumise ainsa värava.

Seega on Ronaldo mänginud Meistrite liigas neljal korral oma endise tööandja vastu ja alati jõudnud ka väravani. Seejuures tuleb märkida, et ühtegi neist neljast tabamusest ei ole ta austusest oma endise tööandja vastu tähistanud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles