Arnold Schwarzeneggerist sai kahe kulturismiajakirja peatoimetaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: SCANPIX

Endisest kulturistist, näitlejast ja California kubernerist Arnold Schwarzeneggerist sai kahe kulturismiajakirja peatoimetaja.

Schwarzenegger oli 2003. aastal enne kuberneriks saamist lühikest aega väljaannete «Muscle and Fitness» ja «Flex» toimetaja, edastab BBC.

20-aastaselt Mr. Universumi tiitli saanud Austria päritolu ameeriklane ilmus selle ajakirja esikaanel esmakordselt 45 aastat tagasi.

Veel ei ole teada, kas Schwarzenegger hakkab ka ise midagi kirjutama.

«Minu poliitikukarjäär on läbi. Samas olen tagasi filmitööstuses ning kulturismimaailmas. Mitte igaühest ei saa edukat kulturisti, kuid kõik tahavad saada tugevaks ja heas vormis olevaks kiiresti,» teatas endine kulturist.

20. eluaastate alguses võitis Schwarzenegger viis Mr. Universumi ja seitse Mr. Olümpia tiitlit. Edasi sai temast näitleja ja lõpuks poliitik.

Samuti on ta mänginud peaosi mitmes kultusfilmis nagu «Conan The Barbarian», «The Terminator» ja selle järjed ning «Predator».

Arnold Schwarzenegger astus poliitikasse ja temast sai California osariigi 38. kuberner. Ta oli sellel ametipostil kaks ametiaega.

Schwarzeneggeri värskeim film on «The Last Stand», kus ta mängib koos Oscari võitja Forest Whitakeriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles