TTÜ võttis veerandfinaalseeria avamängus kindla võidu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ meeskond.
TTÜ meeskond. Foto: Ants Liigus

Eesti võrkpalli meistrivõistluste teise veerandfinaalseeria avamängus võttis TTÜ 3:0 võidu Valio Võru Võrkpalliklubi üle ning asus kolme võiduni peetavat seeriat 1:0 juhtima.

Seejuures juhtis Võru esimeses geimis koguni 19:12, kuid TTÜ noppis kaheksa järjestikust punkti, asudes ise 20:19 eduseisu, vahendab volley.ee. Suurepärase mängu tegi esimese tempo ründaja Vaido Veek, kelle arvele kogunes 79%-lise rünnakuprotsendi juures 14 punkti (kasutegur +14). Jaanus Nõmmsalu ja Mikk Markus Sihver lisasid võitjatele vastavalt 11 ja 10 silma.

15 punktiga oli Võru parim Andris Õunpuu. Võru ületas ülikoolimeeskonda rünnakul (46%-42%), kuid blokis jäädi punktidega 7-11 alla.

Reedel kell 19.30 peavad Tartus veerandfinaalseeria teise kohtumise Bigbank Tartu ja Rakvere Fruit Xpress, avamängus võttis 3:0 võidu tiitlikaitsja Tartu. Naistele on sissepääs Tartu Ülikooli spordihoones toimuvale mängule tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles