Norra kohtunik Ovrebo saab Chelsea fännidelt tapmisähvardusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba kohtunik Tom Henning Ovrebot ähvardamas.
Didier Drogba kohtunik Tom Henning Ovrebot ähvardamas. Foto: Reuters / Scanpix

Eile õhtul kehva vilepartii esitanud Norra jalgpallikohtunik Tom Henning Ovrebo viidi Suurbritannia politsei saatel riigist välja pärast seda, kui mehele oli tehtud mitmeid tapmisähvardusi.

Ovrebost on saanud pärast Chelsea mõrudat kaotust Meistrite liiga poolfinaalis fännide raevu põhiline sihtmärk.

Pärast mängu piirati mees esiteks ümber Chelsea mängijatest, kes tema peale karjusid. Seejärel pidid korraldajad norralase platsilt valve all ära saatma.

Politsei oli mehe turvalisuse pärast lausa nii mures, et norralane koliti enne ärasõitu teise hotelli ning riigist viidi ta välja suure saladuskatte all.

Ühtlasi asus Norra politsei uurima internetis levivaid ähvardusi.

Oslo politsei pressiesindaja teatas: «Jälgime pingsalt, mis postitusi internetis tehakse. Kui miski võiks inimest ohustada, siis tema turvalisust võetakse väga tõsiselt.»

Endine rahvusvaheline kohtunik Graham Poll leidis, et tekkinud olukord on kahetsusväärne.

«Täna hommikul smuugeldati ta riigist välja politsei eskordiga – ta on jalgpallimängu kohtunik. See on täielik häbiplekk,» sõnas Poll. «Kui ta broneeris hotelli, siis nad pidid seda muutma hirmu pärast, et fännid leiavad ta üles.»

Ovrebo teatas Aftenpostenile, et UEFA on andnud talle juhise probleemi mitte kommenteerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles