Jõudemonstratsioon: Flora lõi Paide väravasse kuus palli

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander van de Streek (paremal).
Sander van de Streek (paremal). Foto: vitesse.nl

Eesti jalgpalli meistriliiga teises voorus näitas võimu FC Flora, kes võitis võõral väljakul Paide Linnameeskonda 6:0. Võidupunktid said kirja ka Tallinna Levadia, Tartu Tammeka ja Sillamäe Kalev.

Hooaja avamängus tiitlikaitsja Nõmme Kalju vastu hea esituse teinud Paide ei saanud täna oma mängu kuidagi käima. Esimesel poolajal läks Flora Rauno Alliku ja Albert Prosa väravatest juhtima, kuid teisel poolajal alustati tõelise tulevärgiga.

Sellel talvel meeskonnaga liitunud hollandlane Sander van der Streek näitas klassi ja lõi koguni kolm väravat. Ühe pani omalt poolt juurde ka Karl-Eerik Luigend.

Tallinna Kalev avaldas tugevat vastupanu Tallinna Levadiale, vaatamata sellele, et juba 35. minutil jäädi arvulisse vähemusse, sest teise kollase kaardi sai Serhat Yapici. Levadia ei suutnud arvulist enamust veenvaks võiduks realiseerida ja nii võetigi 1:0 võit. Ainsa värava lõi Marek Kaljumäe 28. minutil.

Väärt tulemuse sai kirja Tartu Tammeka, kes võitis võõrsil Narva Transi 2:1. Tammeka väravate autoriks olid Georgi Ivanov ja Tauno Tekko. Narva poolelt oli täpne Artjom Škinjov. Narva lõpetas mängu arvulises vähemuses, sest 66. minutil sai punase kaardi Ivan Lihhatšov.

Sillamäe Kalev purustas kodus 3:0 meistriliiga uustulnuka Infoneti. Kaks tabamust kanti Nikolai Mašitsevi nimele. Ühe värava lisas Kassim Aidara.

Kell 17.00 algavas mängus lähevad Tallinnas vastamisi Nõmme Kalju ja Kuressaare.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles