Chelsea nimekirja kuuluv tulevikutäht ei tahagi nende eest mängima hakata

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois.
Thibaut Courtois. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi hingekirja kuuluv noor ja andekas väravavaht Thibaut Courtois, kes hetkel mängib laenulepingu alusel Hispaania kõrgliigas Madridi Atleticos, teatas, et ei tahagi Londonisse naasta.

Tänaseks vaid 21-aastane belglane osteti Chelseasse 2011. aastal ja laenati otsekohe edasi Atleticosse, kus ta tõusis kiirelt põhiväravavahiks. Chelsea on lootnud temast väärilist asendajat praegusele esiväravavahile Petr Cechile, kes saab maikuus 31-aastaseks, kuid Courtois lausus Hispaania väljaandele AS, et jääkski juunikuuni kestva laenulepingu lõppedes parema meelega Hispaaniasse.

Samas pidi väravavaht möönma, et otsus pole ainuüksi tema teha. «Võimalus on suur, sest kõik teavad, et mulle meeldib siin. Fännid on minu vastu väga head ja püüan neile samaga vastata. Olen õnnelik, mulle meeldivad meeskonnakaaslased. Kui vähegi võimalik, tahaksin siia jääda,» lausus Courtois.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles