Vene ja Prienai tegid 21 pallikaotust ja said üllatuskaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Peeter Langovits

Siim-Sander Vene koduklubi Prienai sai Leedu korvpalliliigas hooaja kolmanda kaotuse, kui võõral väljakul jäädi mõneti üllatuslikult alla kuuendal kohal asuvale Šiauliaile 84:87 (37:38).

Prienaid vedas kaotusmängus alt halb pallikäsitlemise oskus, sest kohtumise jooksul tehtud 21 pallikaotust tähendab Leedu meistriliiga tänavuse hooaja viletsamat näitajat, vahendab basket.ee.

Vahetusmängijate pingilt sekkunud Vene kogus 28 mänguminuti jooksul 11 punkti (kahepunktivisked 2/2, kolmepunktivisked 0/3, vabavisked 7/8), neli lauapalli, kaks korvisöötu ja ühe vaheltlõike.

Kaotajate poolel kogus koguni kuus mängumees kümme või rohkem silma. Tulemuslikumana sai 18 punkti kirja Gediminas Orelikas. Võitjate edukaimaks punktikütiks tõusis 22 punkti kogunud Rolandas Alijevas.

Prienai jätkab 13 võidu ja kolme kaotusega teisel kohal, kuid esikohal oleval Kaunase Žalgirisel (9 võitu ja 0 kaotust) ja neljandal kohal paikneval Lietuvos Rytase (6 võitu ja 2 kaotust) üks on kaotusi vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles