Eclex sai pingelise lõpuga mängus BC Horizontilt kaotuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik

Korvpalli Balti liiga A-vahegrupi teises ringis tuli Eclexil kodusaalis vastu võtta kaotus BC Horizonti naiskonnalt tulemusega 50:56.

Valgevene naiskond sai avaveerandil parema hoo sisse ja asus juhtpositsioonile 17:14. Eclex püsis aga hästi kannul ning poolajale minnes oli vahe vaid kolm silma Horizonti kasuks.

Kolmanda veerandaja alguses said mängu paremini käima taaskord valgevenelannad, tehes 5:0 spurdi. Eclex oli hädas nende ülevälja pressingu murdmisega, visates veerandil kokku kaheksa silma vastaste 14 vastu. Enne otsustavat kümmet minutit oli Horizont peal üheksa punktiga.

Viimasel veerandajal hakkas Valgevene naiskond edu tasapisi suurendama ja viis minutit enne lõppu juhtisid kohtumist 51:37. Seejärel tegi aga Eclex 8:0 spurdi ja oli jälle mängus tagasi. Hästi sekkus pingilt Birgit Piibur, visates viis punkti järjest ja vähendades vahe minut aega enne lõppu kolme punktini. Vaatamata Eclexi pingutustele jäi Horizont täna püüdmatuks ja pärast pingelise kohtumise lõppu tuli vastu võtta 50:56 kaotus.

Eestlannadest olid resultatiivsemad Mirjam Nikolai 9, Heila Rosenfeldt 8, Birgit Piibur 8, Annika Köster 8 ja Trine Kasemägi 7 punktiga.

BC Horizonti tulemuslikum oli Tatsiana Khatsko 15 silmaga.

Käesoleva hooaja viimase Balti liiga mängu peab Eclex vahegrupi 4. koha naiskonna Berezina-RCOR naiskonna vastu 27. märtsil kell 16.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles