Legendaarne teivashüppekuninganna Isinbajeva lõpetab karjääri?

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05:  JELENA ISINBAJEVA    : BERLIIN, SAKSAMAA,  15AUG09
Pildil on Jelena Isinbajeva. 
lt/Foto:LIIS TREIMANN
TLMP05: JELENA ISINBAJEVA : BERLIIN, SAKSAMAA, 15AUG09 Pildil on Jelena Isinbajeva. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Naiste teivashüppe kauaaegne valitseja Jelena Isinbajeva lõpetab selle aasta augustis oma sportlaskarjääri, arvab endine treener, legendaarne teivashüppaja Sergei Bubka.

Pärast Londoni olümpiamängudel võidetud pronksmedalit kinnitas Isinbajeva, et asub püüdma OM-medalit ka 2016. aastal Rio de Jaineros. Samas märkis Isinbajeva eelmisel kuul, et ta ei pruugi olla piisavas vormis suvel Moskvas toimuvatel maailmameistrivõistlustel. Bubka arvates pingutab Isinbajeva aga Moskva MMini ära.

«Ärme unusta, et ilmselt saab sel aastal Isinbajeva sportlaskarjäär läbi. Kuna ta tahab anda viimast suurt lahingut, saab MMil olema väga põnev võistlus,» kommenteeris Bubka.

Bubka sõnul saab venelanna innustust nii kodupublikust kui ka sellest, et Jennifer Ruhr purustas sel aastal ühe sentimeetriga Isinbajeva maailmarekordi sisetingimustes (Ruhr sai tulemuseks 5.02).

«Usun, et Jelena annab Moskvas tõsise lahingu, kuna tema potentsiaal on endiselt väga suur. Ja kui konkurents on kõva, tema motivatsioon ainult kasvab. Lisaks kodupublik: see aitab teda ja ta lõpetab oma karjääri ilusa saavutusega,» arvas Bubka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles