Nurmsalu: vägisi kisub kommide poole

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Nordic Focus

Suusahüppaja Kaarel Nurmsalu kirjutab oma blogis, et pikk hooaeg on olnud äärmiselt kurnav.

«Tahaks vabandada, et ei ole kaua siia midagi postitanud. Põhjus lihtne, pikk hooaeg on peaaegu seljataga ja no nii väsinud on olla, et hea, et hingata viitsin. Mõnikord on mureks olnud ka internet, mida mõnes kohas peab ise vändates tootma,» kirjutab Nurmsalu oma blogis kaarelnurmsalu.blogspot.com.

«Pärast Val di Fiemmet olen üritanud kõvasti treenida ja võistelda, peab tõdema, et oleme isegi rohkem rõhku  pannud võistlemisele, kui varasemalt. Vorm hüppemäel on suuremalt jaolt säilinud aga noo...... Kaal - oh Jeesus Maria, kui kuradi raske seda on hoida, vägisi kohe kisub kommide poole. Keha on nii väsinud, et nõuab kõike, mida ei tohi – kõike,» lisab sportlane.

«Vahepeal külastasin veel ka ühte huvitavat üritust - Magic Monday. Nimelt pandi Soome läbi aegade suured legendid suusahüpetes maailma legendide vastu korvpalli mängima. Kohal olid  näiteks sellised nimed nagu Matti Nykänen, Gregor Schlierenzauer, Toni Nieminen jne. Korvpallist oli asi muidugi väga kaugel aga, kui lauapalli võeti, siis kohati oli selline tunne, et korv on Schlierenzauerile nabani ... Äge üritus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles