Video: Vinge karistuslöök! Legendaarne Totti tegi ajalugu!

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Roma ja Itaalia legend Francesco Totto
AS Roma ja Itaalia legend Francesco Totto Foto: SCANPIX

Pühapäeva õhtul oli Itaalia liigas tähelepanu keskpunktis Itaalia jalgpallilegend Francesco Totti, kes tõusis Itaalia Serie A ajaloo parimate väravaküttide edetabelis teisele kohale.

AS Roma 2:0 võidumängus Parma üle viis pealinna meeskonna juhtima AS Roma selle hooaja parimaks mängijaks peetav nooruke argentiinlane Erik Lamela 7. minutil.

70.minutil paugutas müüri alt kauni karistuslöögi sisse aga Totti, kellele see oli 226. väravaks Itaalia liigas. Edetabelit juhib Silvio Piola 274 tabamusega.

Heasse vormi tõusnud AS Roma säilitas eilse võiduga ka šanssi pääseda järgmisel hooajal Meistrite liigasse. 29. vooru järel on tabeli liider Torino Juventus 65 punktiga, Napolil on koos 56 silma ja kolmandal ehk viimasel Meistrite liigasse viival kohal AC Milan 54 silmaga. Fiorentina, on koos 51 punkti, AS Romal, Milano Interil ja Rooma Laziol 47 silma.

Kogu tabelit vaata SIIT.

Teised eilsed tulemused:

Siena – Cagliari 0:0

AC Milan – Palermo 2:0

Fiorentina – Genoa 3:2

Napoli – Atalanta 3:3

Pescara – Chievo 0:2

Torino – Rooma Lazio 1:0

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles