Alonso võrdleb end Schumacheri ja Ronaldoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renault vormel-1 piloot Fernando Alonso.
Renault vormel-1 piloot Fernando Alonso. Foto: Reuters / Scanpix

Vormel-1 kahekordne maailmameister Fernando Alonso ei usu, et tema Renault suudaks hetkel Hispaania GP’l poodiumikohtade eest võistelda. Seetõttu vaatab Alonso juba tulevikku.

«Mul on vormel-1s jäänud veel mitu aastat ja loodan, et võidan kunagi veel Barcelona võistluse ja lisaks ka maailmameistritiitli,» selgitas Alonso Hispaania meediale.

Alonso teatas, et on samas olukorras nagu oli kunagi Michael Schumacher kui 90ndate lõpus Ferrarisse siirdus, vahendab mtv3.fi. Benettoni tiimis tõusis Schumacher 1994. ja 1995. aastal maailmameistriks, kuid uuesti võitis sakslane tiitli alles 2000. aastal Ferrari roolis.

«Võitsin kaks meistritiitlit noorena ja olen nüüd sellises vahemikus. Natuke nagu Schumacher, kes ei võitnud viis aastat ja keegi ei näi seda mäletavat,» selgitas Alonso. «Kui ma tänavu meistritiitli eest ei võistle, siis see on alles teine aasta kui nii läheb ja see unustatakse kiirelt.»

Lisaks leidis Alonso, et jutud tema liitumisest Ferrariga on samasugused nagu jalgpallis Cristiano Ronaldo ümber käiv trall Madridi Reali siirdumisest.

«Cristianost ja Madridist on räägitud juba kaks aastat. Juba siis kui tegin Minardil mõne hea võistluse, ütlesid kõik, et ma lähen Ferrarisse ükskord,» muheles Alonso. «Nüüd olen vormel-1s olnud juba kaheksa-üheksa aastat ja sellest räägitakse ikka veel. Sellest on natuke kõrini juba, aga elu on selline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles