Kanguri ja Vene koduklubidel seisavad täna ees ülitähtsad mängud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur
Kristjan Kangur Foto: SCANPIX

Eesti korvpallisõpradel tasub reede õhtul kindlasti teleekraanide ette koguneda, sest kahel Eesti koondise suurimal staaril seisavad täna ees ühed senise hooaja tähtsamad mängud.

Nimelt jätkab korvpalli Balti liigas viimase eestlasena konkurentsis Siim-Sander Vene, kelle koduklubi Prienai läheb täna õhtul poolfinaali otsustavale kodumängule vastu 3-punktilises eduseisus, sest esimeses mängus võideti võõrsil Riia Baronsit 76:73, vahendab basket.ee.

Kristjan Kanguri koduklubi asub täna õhtul kindlustama edasipääsu kaheksa parema hulka, kuhu jõudmiseks tuleks väga suure tõenäosusega võita veel vaid üks mäng. Täna on selleks ilmselt parim võimalus, kui võõral väljakul kohtutakse vahegrupi viimase Istanbuli Besiktasega.

Kahes viimases voorus tuleb heidelda juba oluliselt tugevamate vastatega, kui nädala pärast võõrustatakse kodus alagrupi liider Barcelonat ja viimases voorus võõrsil lähikonkurent Caja Laborali.

Prienai ja Riia Baronsi vaheline mäng algab kell 17.25 ning Istanbuli Besiktase ja Siena Montepashi ülekanne kell 19.55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles