Video: Oleg Gross jäi debüüdil napilt võidust ilma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross ja Ott Tänak.
Oleg Gross ja Ott Tänak. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Autospordi liidu juhatuse liige Oleg Gross sai laupäeval käe valgeks võistlejana ralliauto roolis, tehes paari kuu eest Oti Ralliklubis valminud Fordiga kaasa Mädapea külas toimunud jäärajavõistlusel, vahendab rally.ee.

Avavoorus suutis Gross konkurentidest jagu saada, kuid kokkuvõttes tuli tal leppida kodurajal võidutsenud Vello Tiituse järel teise kohaga. Kolmanda koha teenis välja Keiro Orgus.

«Selle autoga on praegu nii-öelda katsekilomeetreid sõidetud 600 ringis. Neist laias laastus 300 olen treeningutel läbinud mina, Ott Tänak ja Georg Gross kahe peale kokku sama palju. Alguses oli keeruline, kuna käiguvahetus selle auto juures oli minu jaoks uus. Olen harjunud, et paned esimese, siis teise ja siis kolmanda samasse ette, kus oli esimene. Aga sellel autol on järjestik-kast, käigud kõrgemaks või vastupidi madalamaks järgemööda samas suunas,» rääkis ta. «Kast ongi korra juba hooldust ka vajanud.»

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles