Suur skandaal tulekul: Madridi Reali ründetäht tunnistas meeskonna plaanitud pettust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karim Benzema tähistamas Galatasaray vastu löödud väravat.
Karim Benzema tähistamas Galatasaray vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi mängumehed Sergio Ramos ja Xabi Alonso teenisid eilses Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises Galatasaray’ga kollase kaardi ning peavad seega jätma vahele kordusmatši.

Kuna Real võitis avamängu 3:0, siis võisid Ramos ja Alonso väidetavalt teenida kollase kaardi meelega, et jätta vahele järgmine matš ja olla taas mängukõlbulik poolfinaalides. Mõlemad mehed teenisid kollased kaardid kohtumise lõpus, kui seis oli juba 3:0. Alonso näidati kaarti pärast kohtunikuga vaidlemist ja Ramosele pärast seda, kui ta mängis kohtuniku vile järel veel palli, kirjutab The Guardian.

Vastavalt Euroopa Jalgpalli Liidu UEFA reeglitele võib mängijale määrata kahe kohtumise pikkuse võistluskeelu, kui ta teenib sihilikult kollase kaardi. Mängujärgselt uuriti Reali ründetähelt Karim Benzemalt samuti Alonso ja Ramose kollaste kaartide kohta ja saadi küllaltki üllatav vastus. «Kõik läks meie jaoks hästi,» teatas Prantsusmaa koondise ründaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles