Juventuse mängujuht Pirlo: peame uskuma, et suudame edasi pääseda

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torino Juventuse mängujuht Andrea Pirlo
Torino Juventuse mängujuht Andrea Pirlo Foto: SCANPIX

Torino Juventuse mängujuht Andrea Pirlo sõnas, et usub endiselt oma klubi edasipääsu Meistrite liiga veerandfinaalis Müncheni Bayerni vastu.

Juventus kaotas nädal tagasi suhteliselt mannetu mänguga võõrsil Müncheni Bayernile 0:2 nin g peab homme koduväljakul korduskohtumise.

«Peame endasse uskuma ja olema veendunud, et võime seisu enda kasuks pöörata,» ütles Pirlo Tottusport'ile.

Pirlol on endal kaks Meistrite liiga kogemust AC Milani päevilt, kus ühe meeskonna suur edu ringi pöörati. Siiski kuulus Pirlo neil kordadel kaotajate poolele.

«Olin Istanbulis ja La Corunas – õppisin nendest mängudest, et kõik on võimalik,» ütles Pirlo. «Istanbulis (2005. aasta Meistrite liiga finaal – toim.) juhtis Milan Liverpooli vastu 3:0 ja olime kindlat, et võtame karika. Normaalaeg aga lõppes 3:3 ja me kaotasime penaltitega. Aasta varem La Coruna vastu võitsime esimese veerandfinaali kodus 4:1, aga kaotasime võõrsil 0:4. Ja me olime AC Milan mitte mingi suvaline meeskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles