FC Flora kaotas napilt 25-kordsele Soome meistrile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportland Arena
Sportland Arena Foto: Karli Saul

FC Flora jalgpallimeeskonnal seisis pärast 1:0 võitu Nõmme Kalju üle ees sõit Soome, kus täna mängiti 25-kordne Soome meistri HJK-ga.

Tallinna FC Flora ei läinud mängima tulemuse peale, vaid sooviga näha põhikoosseisu mängijate võimeid mängus tugeva vastasega. Mäng oli tasavägine ja ainus värav löödi 52. minutil HJK mängija Demba Savage poolt, kirjutab FC Flora kodulehekülg.

FC Flora poolt paistis avapoolajal silma Jean Adou Seka. Võib esialgu veel lisada, et päris mängu lõpus olid meil head viigivõimalused, mis luhtusid.

HJK - FC Flora  1:0

Värav: 52. Demba Savage

HJK: Ville Wallén, Sebastian Sorsa (46. Valtteri Moren), Tapio Heikkilä (46. Mikko Sumosalo), Mathias Lindström, Tuomas Kansikas, Joel Perovuo, Rasmus Schüller (46. Sebastian Mannström), Robin Lod, Demba Savage, Nikolai Alho, Mikael Forssell (46. Erfan Zeneli).

FC Flora: Mait Toom, Nikita Baranov, Karol Mets, Marten Mütt, Meelis Peitre, Maksim Gussev, Andre Frolov, Brent Lepistu, Karl-Eerik Luigend, Jean Adou Seka, Albert Prosa.

Varus: Marko Meerits, Karl Palatu, Markus Jürgenson, Märten Pajunurm, Martin Kase, Sander van de Streek, Karl Mööl, Reio Laabus, Raido Leokin, Irakli Logua, Rauno Alliku.

Täpsem info vahetuste kohta praegu puudub.

HJK on Soome edukaim klubi, kes valitsenud ka viimastel aastatel. Alates 2009. aastast on võidetud neli järjestikust meistrikulda.

HJK suurim edu eurosarjas pärineb hooajast 1998/1999, mil Meistrite liigas jõuti alagrupiturniirile. Sealt pärinevad ka võit ja viik Benfica vastu ja viik Kaiserslauterniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles