Kanepi: proovin järjest paremini mängida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Pikalt vigastuspausilt naasnud Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 37.) pidi Poolas Katowices peetava 235 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri 2. ringis tunnistama tšehhitari Karolina Pliskova (WTA 81.) 7:5, 6:3 paremust. Kohtumine kestis tund ja 30 minutit.

«Tagajoonemängus tundsin ennast päris hästi. Raskusi valmistasid vastase servigeimid ja eriti tema esimene serv. Ta servis ikka väga hästi,» sõnas Kanepi oma koduleheküljele.

«Esimeses setis olid mul ka omad võimalused, aga ma ei suutnud edu hoida. Teise seti keskel kadus mul korraks keskendumine ära, kuna mulle tundus, et ta mängib kogu aeg nii hästi, saab oma servidelt lihtsalt punkte ja mina pean kogu aeg tööd tegema, et järele jõuda. Ma ei saanud kuskilt kinni. Täna (eile) läks nii, aga eks ma mängin edasi ja proovin järjest paremini mängida.»

Järgmine WTA turniir, millest Kanepi plaanib osa võtta, on 23. aprillil algav International tasemega turniir Marokos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles