Raja ja Taimsoo võistlevad Horvaatias teineteise vastu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (vasakul) ja Allar Raja.
Kaspar Taimsoo (vasakul) ja Allar Raja. Foto: Fred Killing

Eeloleval nädalavahetusel toimuvad Horvaatias Zagrebis riigi lahtised meistrivõistlused, mis traditsiooniliselt on kevadeti Balkanil harjutavatele Eesti sõudjatele hooaja avavõistluseks, vahendab soudeliit.ee.

Võistlustest võtavad osa hiljuti Austraaliast naasnud sõudeässad. Kaisa Pajusalul on konkurente 13, sealhulgas kergekaalus maailmakarikasarjas medaleid võitnud austerlanna Michaela Taupe-Traer ning mullune Euroopa meistrivõistluste hõbemedallist Iva Obradovic.

Meeste võistluses on konkurents veelgi kangem, sest kaasa teeb 30 atleeti. Äsja Sydney MK-etapil paarisaeru kahepaadil hõbeda kaela saanud Kaspar Taimsoo ja Allar Raja on sel korral rivaalid, konkureerides ka selliste tegijatega nagu Luka Spik, vennad Sinkovic’id, Mario Vekic jpt. Ka meie meestel Vladimir Latinil ja Kaur Kuslapil on ässade kõrval oma sõna öelda.

Teisel võistluspäeval võistlevad Taimsoo ja Raja oma põhipaadiklassis – paarisaeru kahepaadil, konkurentideks 17 alust. Kindlasti tasub jälgida sloveeni vendi Sinkovice ning nende kaasmaalasi Gasper Fistravec’i-Matej Rojec’i.

Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä Horvaatias ei stardi, kuna viibivad treeninglaagris Sevillas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles