Pep Guardiolast saab kohtumises Barcelonaga Bayerni salarelv?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks Hispaania ajakirjanikku on riietanud Pep Guardiola Müncheni Bayerni värvidesse ja seadnud sammud Bayerni kodustaadionile.
Kaks Hispaania ajakirjanikku on riietanud Pep Guardiola Müncheni Bayerni värvidesse ja seadnud sammud Bayerni kodustaadionile. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas loositi poolfinaalis vastamisi FC Barcelona ja Müncheni Bayern. Duelli eel pakub kindlasti tähelepanu Barcelona endine peatreener Pep Guardiola, kellest saab suvel järgmine Bayerni loots.

Seega on mängude eel kindlasti huvitav teada, kas Guardiola ulatab juba praegu Bayernile abikäe, et oma tulevast tööandjat abistada. Kindlasti on Guardiola hulgaliselt teadmisi Barcelona mängijatest, mis kuluks kohtumiste eel Bayernile ära.

«Jupp Heynckes on endiselt Bayerni peatreener ja Pep Guardiola tuleb klubi juurde suvel. Tegemist on siiski rohkem austuse küsimusega ja tahame käituda eetiliselt,» teatas Bayerni spordidirektor Matthias Sammer La Prensale, et Guardiola poole praegu ei pöörduta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles