Eile loositi välja viis Eesti - Brasiilia pääset

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: AP

Eilsete Meistriliiga XI vooru mängude külastajate vahel loositi välja viis pääset 12. augustil toimuvale Eesti - Brasiilia maavõistlusmängule.


Tasuta piletid võitsid Aleksandr Jakunin (Tallinna Kalev - Sillamäe Kalev), Meelis Laurimaa (Flora - Tulevik), Martin Uibo (Kuressaare - Tammeka), Robert Rool (Paide - Kalju) ja Gennadi Filin (Trans - Levadia).



Kõik, kes ostavad või on juba ostnud Eesti - Brasiilia mängu pileti, saavad Eesti - Portugal pääsme vaid 5 krooni eest - 1500-kroonise Eesti - Brasiilia mängu pileti omanik saab Piletilevi müügipunktist endale

ühe

400-kroonise pääsme vaid 5 krooniga. Seejuures saab piletomanik valida, kas soovib 5-kroonist pääset Eesti - Portugal, Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina või Eesti - Belgia kohtumisele.



2500-kroonise Eesti - Brasiilia mängu pileti omanik saab Piletilevist endale soetada

kaks

viiekroonist pääset (tavahind 400 krooni) omal valikul kas Eesti - Portugal, Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina või Eesti - Belgia kohtumisele. Seejuures võib soetada ühe viiekroonise pääsme ühele ja teise viiekroonise pääsme teisele matšile.



Eesti - Brasiilia maavõistlus toimub 12. augustil kell 20:15 Tallinnas A. Le Coq Arenal. Pääsmed hinnaga 1500 ja 2500 krooni on müügil Piletilevis. Vastavalt Eesti Jalgpalli Liidu poolt sõlmitud kokkuleppele tuleb viiekordne maailmameister Brasiilia Eestisse oma parimas koosseisus.



Järgmised Eesti - Brasiilia piletid on loosirattas laupäeval, 23. mail toimuvatel Meistriliiga XII vooru mängudel

:


kell 17:00 JK Sillamäe Kalev - Tallinna FC Levadia, Sillamäe Kalevi staadion (Kesk 30, Sillamäe)


kell 17:00 Nõmme JK Kalju - Narva JK Trans, Hiiu kunstmurustaadion (Pidu tn 11, Tallinn)


kell 17:00 Tartu JK Tammeka - Paide Linnameeskond, Tartu Tamme staadion (Kungla 1a, Tartu)


kell 17:00 Viljandi JK Tulevik - FC Kuressaare, Viljandi kunstmuruväljak (Ranna pst 6, Viljandi)


kell 17:00 JK Tallinna Kalev - Tallinna FC Flora, Kalevi Keskstaadion (Staadioni 8, Tallinn)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles