David Luiz ootab toorutsenud Agüerolt ausat ülestunnistust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero (vasakul) pärast David Luizile otsa hüppamist.
Sergio Agüero (vasakul) pärast David Luizile otsa hüppamist. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi kaitsja David Luiz soovib, et eilses karikamängus talle jõhkralt kahe jalaga otsa hüpanud Manchester City ründaja Sergio Agüero oma tegu tunnistaks.

Agüero lõi Inglismaa karikasarja eilses poolfinaalis City 2:1 võiduvärava, kuid sai teisel poolajal hakkama inetu teoga, hüpates maas lamavale Luizile kahe jalaga selga. Brasiillasest kaitsja ei mõistnud argentiinlasest ründajat küll hukka, kuid märkis, et Agüero võiks oma tegu tunnistada.

«Agüero on suurepärane mängija. Ta peab enda vastu aus olema ja ütlema, et talle ei meeldi toorutseda. Kõik on õnnelikud, kui ta teeb platsil ilusaid liigutusi ja lööb väravaid. Paljud lapsed vaatavad mängu ning tahavad näha head, mitte halba,­» lausus Luiz PA Spordi vahendusel.

«Ma ei näinud ise olukorda täpselt, sest olin selili, aga tundsin, kuidas ta mind tabas. Vahel tuleb mängus ette viiesekundiline vihahetk ja selle ajal tehakse ebameeldivaid asju. Arvan, et just nii juhtuski. Ma pole varem iial näinud, et Agüero jõhkrutseks. Tegu oli viiesekundilise vihahetkega ja ma annan talle andeks,» ilmutas brasiillane mõistmist.

Vaata Agüero tegu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles