Fotod: Kuressaares mängiti hooaja esimene kohtumine muruväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kohtusid Kuressaare staadionil jalgpalli meistriliiga VII voorus praegune tabelijuht Tallinna FC Flora ja FC Kuressaare. Mängu võitis tulemusega 4:2 Flora. Tänane kohtumine oli esimene ja seni ainus selleaastane mäng murukattega jalgpalliväljakul.

Kolmandal aprillil kattis Kuressaare linnastaadioni väljakut paks lumekiht. Kahel nädalavahetusel järgisid kohalikud jalgpallurid ja fännid FC Kuressaare kodulehel ilmunud üleskutset kokku tulla ja staadionilt lumi minema rookida. Nii tuldigi seitsmendal ja kolmeteistkümnendal  aprillil ühistalgutele. Eelmisel laupäeval kattis muru veel kohati jääkiht ja paljude skeptikute arvamusel ei saanud tulla kõne allagi mäng nädala pärast sellel väljakul. Ennustati väljaku muutumist porimülkaks  ja  kasutuskõlbmatuks  terveks hooajaks.

Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlaku sõnul oli mänguväljaku  mängueelne seisund ja mängutaluvus head . Pohlak sõnas veel, et jalgpallihooaeg on pikk ja paraku meie kliimas on nii, et peab sellistele väljakutele minema. Tema sõnul peabki varakult reageerima ja alustama koristustöödega. Lumekoristajaid tunnustades lausus Pohlak: «See oli suur tegu ja jalgpalliliit pani siin ka oma õla alla. Esimest korda käis A. Le Coq Arena  murumeister Mihkel  Puusepp siin ise neid töid tegemas ja sellega sai see väljak selleks aastaks endale hea vundamendi alla korralikuks murukasvuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles