Taaramäe: nüüd on tervis korras

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Viimane kolmest kevadklassikust, 261,5-kilomeetrine Liege-Bastogne-Liege tõi stardijoonele 25 profitiimi 199 jalgratturit ning mitmete nimekate sõitjate kõrval ka Cofidise meeskonda kuuluva Rein Taaramäe (Cofidis), kes tuli üle lõpujoone 123-ndana ehk üheksa minutit ja 20 sekundit pärast võitjat Daniel Martinit (Garmin), vahendab ERR Sport.

«Läksin sõidule viivitamise taktikaga, et püsida grupis nii kaua kui võimalik ja äkki lõpus on imeläbi ka jalga,» rääkis Taaramäe ETV-le, kes märkis, et lõplikult jäi ta grupist maha 20 km enne lõppu ja seega sai ta oma ülesandega hakkama.

Taaramäe sõnul on teda kevadel kimbutanud astmaprobleemid lahenenud ja suve alguseks loodab eestlane ka tulemuste paranemisele.

« Vahepeal olid kanged rohud peal, mis võtsid kopsudest põletiku ära. Nüüd on tervis korras, tuleb jõuvarud taastada ja siis peaks kõik korras olema,» lisas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles