Jose Mourinho: võitis meeskond, kes oli selgelt parem

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia purustas Meistrite liiga veerandfinaali avamängus Madridi Reali 4:1.
Dortmundi Borussia purustas Meistrite liiga veerandfinaali avamängus Madridi Reali 4:1. Foto: SCANPIX

Meistrite liiga poolfinaali avamängus Dortmundi Borussiale selgelt alla jäänud Madridi Reali peatreener Jose Mourinho kiitis mängujärgses intervjuus vastaseid.

«Võitis meeskond, kes oli selgelt parem – nii individuaalselt kui ka kollektiivselt. Dortmund oli parem ja vääris võitu. Nad jõudsid iga pallini esimesena ja tegutsesid meist palju innukamalt. Meil oli nende surve all palli hoidmisega raskusi, kuid ma usun, et kõik mu mängijad andsid endast parima. Sellest seisust välja tulek pole võimatu,» lausus Mourinho UEFA kodulehele.

«See oli meie jaoks kuninglik õhtu, täiuslikkusest lahutas vaid oma värava puhtana hoidmine. Aga Reali suguse meeskonna vastu on raske paremat tulemust tahta. Mängisime algusest lõpuni suurepäraselt ja väärisime nii suurt võitu,» lausus Borussia keskväljamootor Ilkay Gündogan.

Nelja väravaga õhtu peakangelaseks tõusnud ründaja Robert Lewandowski rõhutas, et edasipääs pole veel kindel. «Mul on oma nelja värava üle hea meel, aga tähtis on finaali jõudmine ja vaid see loeb. Real mängis avapoolajal hästi, aga teisel poolajal oli meil kõik kontrolli all,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles