Levadia ja Paide lõid kahe peale seitse väravat, Transi mõõn jätkub

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt (vasakul)
Rimo Hunt (vasakul) Foto: Andres Haabu

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel sai järjekordse võidu kirja Tallinna Levadia, kuid seekord nähti Paide Linnameeskonnaga tõsist vaeva. Levadia võidumnumbriteks märgiti lõpuks 4:3.

Levadia Haaras Rimo Hundi ja Nikita Koljajevi väravatest juba 26. minutiks 2:0 eduseisu. Poolaja lõpu eel suutis aga Paide Lauri Varendi ja Markus Holsti väravatest viigistada. 42. minutil oli taas täpne Koljajev ja vaheajale mindi Levadia 3:2 eduseisus. 66. minutil saadeti punase kaardiga väljakult minema Paide mängija Eerik Reinsoo ja Levadia puurivaht Roman Smiško. 67. minutil realiseeris penalti Andre Mägi ja seis oli taas viigis.

Levadiale tõi võidu Igor Subbotini 82. minutil löödud värav.

Teises tänaõhtuses mängus jätkus Narva Transi ülimust hooaja algus, kui võõrsil tunnistati Kuressaare 0:2 paremust. Trans on liigas viimasel kohal ja kogutud on kõigest üks punkt. Liidrikohta jagavad Levadia, Flora ja Kalju, kes on kõik kogunud 19 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles