Toomas Sildmäe sai autospordi juhi kohalt lahti

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Sildmäe.
Toomas Sildmäe. Foto: Stanislav Moškov/Naisteleht

Täna kutsus Eesti Autospordi Liidu juhatus tagasi liidu presidendi Toomas Sildmäe ning määras uueks presidendi kohusetäitjaks Jüri Käo.

Uus president valitakse ilmselt tänavu sügisel toimuval Eesti Autospordi Liidu üldkoosolekul, täna on juba mitmeid uusi kandidaate, ent otseseid nimesid presidendi ametikohale veel ei avalikustatud, vahendas Motors24.ee.

«Juhatus on oma otsuse teinud ja nüüd on meil veidi aega mõtlemiseks, et kellest võiks saada uus president,» kommenteeris Eesti Autospordi Liidu peasekretär Arno Sillat.

«Meie spordiala vajab teotahtelist presidenti, kes aitaks meie ühist asja edasi lükata. Ühe võimalusena oleks olnud kinnitada uus president järgmisel kevadel toimuval üldkoosolekul, ent meie tänane kokkulepe Jüri Käoga oli sügiseni, ehk selle ajaga saaks pisut ringi vaadata ning uue esindaja leida,» sõnas Sillat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles