Snuukri MM: O'Sullivan alistas mulluse finaali kordusetenduses kindlalt Carteri

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Snuukri valitsev maailmameister Ronnie O'Sullivan alistas Sheffieldis jätkuval MMil mulluse finaali kordusmatšis Ali Carteri 13:8 ja pääses kindlalt kaheksa parema hulka.

O'Sullivan juhtis enne tänaõhtust sessiooni vaid 9:7, kuid ei andnud Carterile erilist sõnaõigust ja võitis viiest mängitud frame'ist vajalikud neli, mis tagasid talle ka edasipääsu veerandfinaali. Seal kohtub 37-aastane O'Sullivan inglasest kaasmaalase Stuart Binghamiga. Carteri vastu on ta nüüd võitnud kõik 12 peetud kohtumist.

Bingham, kellel on turniiril 9. asetus, alistas teises ringis 13:10 Mark Davise. Samal tabelipoolel kohtuvad teises veerandfinaalis Shaun Muprhy (5.) ja Judd Trump (4.). Teisel tabelipoolel on veerandfinaali jõudnud omavahel kohtuvad Ding Junhui (10.) ja Barry Hawkins (15.) ning asetamata Michael White ja Ricky Walden (14.).

Junhui on seejuures kuue inglase ja Walesi esindava White'i kõrval ainus väljastpoolt Briti saari konkurentsi jäänud võistleja. Kahe päeva jooksul peetavate veerandfinaalidega alustatakse homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles