Bayerni neli tähtmängijat jäävad kohtumisest Dortmundiga kõrvale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben (vasakul) ja Bastian Schweinsteiger.
Arjen Robben (vasakul) ja Bastian Schweinsteiger. Foto: SCANPIX

Tänavu jalgpalli Meistrite liiga finaali jõudnud Dortmundi Borussia ja Müncheni Bayern kohtuvad omavahel juba ka sel nädalal, kui meeskonnad lähevad laupäeval vastamisi Bundesliga 32. vooru matšis.

Bayerni juhendaja Jupp Heynckes teatas, et laupäevasest matšist jäävad eemale meeskonna neli staarmängijat Franck Ribery, Arjen Robben, Philipp Lahm ja Bastian Schweinsteiger, kirjutab Reuters.

Tõenäoliselt tuleb võrreldes Bayerni tavapärase algkoosseisuga veel mitmeid muudatusi, kuid nimetatud neliku liikmed said väidetavalt kolmapäevases matšis Barcelona vastu väikeseid vigastusi.

«Valmistume mänguks ikka professionaalselt ja üritame Dortmundi vastu näidata oma tavapärast mängu,» teatas Heynckes. «Mängijatele on füüsilised nõudmised väga suured ja seega vajavad osad pikemat puhkeaega.»

Kui Bayern ja Dortmund kohtuvad laupäeval Bundesligas, siis Meistrite liiga finaal on kavas 25. mail Wembley staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles