Madridi Real pettus tähtründajas ja loobub tema teenetest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain lahkub suvel Madridi Reali ridadest.
Gonzalo Higuain lahkub suvel Madridi Reali ridadest. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna peadirektor Jose Angel Sanchez teatas, et meeskond loobub argentiinlasest ründaja Gonzalo Higuaini teenetest.

25-aastane Higuain on sel hooajal löönud Reali eest La Ligas 14 väravat, kuid tema panus on jäänud loodetust väiksemaks ja viimatises Meistrite liiga poolfinaalis Dortmundi Borussia vastu esines ründaja samuti kahvatult, teatas L’Equipe.

«Reali-suguses meeskonnas peab olema kaks kõrgel tasemel tipuründajat. Meil on Higuain ja (Karim) Benzema. Higuain lahkub, Benzema jääb ning juurde tuleb kaks mängijat,» teatas Sanchez.

Higuain liitus Realiga 2007. aastal Argentina tiimist River Plate’ist. Reali ridades olid tal parimad hooajad 2008/09, 2009/10 ja 2011/12, kus ta suutis Hispaania kõrgliigas lüüa üle 20 värava. La Ligas on ta pidanud kokku 187 mängu ja löönud 105 väravat.

Väidetavalt tunnevad Higuaini vastu huvi juba Inglismaa suurklubid Manchester City, Londoni Arsenal ja Tottenham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles