Hull City pääses ülidramaatiliselt kõrgliigasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hull City fännid.
Hull City fännid. Foto: SCANPIX

Uueks hooajaks pääseb Inglismaa jalgpalli kõrgeimasse liigasse lisaks Cardiff Cityle ka Hull City, kes suutis esiliiga viimasel mängupäeval punktidega Watfordi edestada.

Enne viimast mängupäeva oli Hulli edu kolmandal kohal oleva Watfordi ees vaid üks punkt, mis tähendas seda, et Hullil tuli edasipääsu tagamiseks juba liigavõidu kindlustanud Cardiffi võita, sest viik või kaotus oleks Watfordile andnud võimaluse ise teisele kohale tõusta, vahendab Soccernet.ee.

Hull aga võita ei suutnud, kuigi seda neile kandikul pakuti - 90 minuti täitumisel olid nad 2:1 juhtimas ning lisaminutite alguses mõisteti nende kasuks ka suhteliselt pehme penalti. Kodupubliku ees mänginud Hulli fännid suutsid juba platsi vallutada, kuid mäng polnud veel sugugi läbi - platsi fännidest puhastamise järel ei pidanud Nick Proschwitzi närvid pingele vastu ning Cardiffi väravavaht suutis penalti tõrjuda.

Tõeline draama sai alguse aga paar minutit hiljem, kui Hulli kaitsja oma karistusalas käega mängis ning sellega hoopis Cardiffile 11 meetri trahvilöögi kinkis. Nicky Maynard põrutas palli väravasse ning pea seitsme lisaminuti järel kõlas kohtuniku lõpuvile - 2:2!

Watfordi ja Leedsi vahelises mängus jäi 2:1 peale Leeds, mis tähendas Hull City tõusmist kõrgliigasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles