Aus mäng: Lyoni naiskond pakub ebaausa võidu eest kordusmatši

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lyoni naiskond eelmisel aastal Meistrite liiga võitu tähistamas.
Lyoni naiskond eelmisel aastal Meistrite liiga võitu tähistamas. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa liigas mängiv Olympique Lyoni naiskond  näitab üles tõeliselt ausat mängu, kui pärast kohtuniku eksimuse tõttu teenitud poolfinaali võitu Montpellieri vastu pakuti välja kordusmatši pidamine.

Kahekordne naiste Meistrite liiga võitja Lyon alistas Prantsusmaa karikasarjas Montpellieri penaltiseeria abil 6:5. 11 meetri karistuslöökideni jõudis mäng aga seetõttu, et normaalaeg lõppes 1:1 viigiga, sest kohtunik jättis lugemata Montpellieri värava. Nimelt näitasid telekordused, et mängu lõpus põrkas pall postist ning väravavahi käest üle väravajoone.

«Olympique Lyon kinnitas, et nad on pakkunud Montpellierile Prantsusmaa karikasarja poolfinaali kordusmatši, võttes arvesse ausa mängu klauslit ning klubidevahelisi häid suhteid,» seisis Lyoni ametlikus teates.

Lyoni naiskond on juba kindlustanud oma seitsmenda järjestikuse Prantsuse kõrgliiga meistritiitli, kogudes sealjuures maksimumarvu punkte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles