Kalju kapten Bärengrub: karikafinaal on klubi ajaloo üks tähtsamaid mänge

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli karikavõitja selgitavad FC Flora ja Nõmme Kalju (mustas)
Eesti jalgpalli karikavõitja selgitavad FC Flora ja Nõmme Kalju (mustas) Foto: Karli Saul

Laupäeval aset leidev Evald Tipneri karika finaal kahe meistriliiga gigandi Nõmme Kalju ja Tallinna Flora vahel tõotab tulla mõlemale meeskonnale raske lahing.

Nõmme Kalju kaitsja ning kapten Alo Bärengrub nimetas klubi pressiteenistusele antud intervjuus kohtumist ülitähtsaks. «Tegu on klubi ajaloo ühe suurema mänguga, kui mitte kõige suuremaga, sest Kalju pole kõnealust karikat kunagi saanud peakohale tõsta. Kuna tegu on finaaliga, lisab see mängijatesse keskendumist ning tahet endast maksimum anda. Floral on olnud mõneti varakevadiste mängudega raskusi, kuid karikafinaalis mängivad kaks võrdset tiimi ning ootame kõiki klubi inimesi ja fänne meid tribüünidele 12. mängijana toetama. Tulge kohale, tehke häält ja läheme ühiskoos võitma!”

Talle sekundeeris Kalju peatreener Igor Prins: «Laupäeval ootab ees suur trall ja pidu karikafinaali näol, mis on juba nime poolest kõlavam mäng. Mai on meile olnud tihe kuu, kuid usun, et meeskond on suutnud end laupäevaks õigesti häälestada. Hooaega alustasime kunstmurul, nüüd aga kolisime murule ning harjumine võtab aega, kuid kõik tahavad ja püüavad laupäeval hästi mängida ning läheme võidule!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles