Video: Aleksandr Ovetškin mängis USA vastu murtud jalaluuga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetud Ilja Kovaltšuk (vasakul) ja Aleksandr Ovetškin pärast kaotust. Viimane mängis MMil väidetavalt katkise jalaluuga.
Õnnetud Ilja Kovaltšuk (vasakul) ja Aleksandr Ovetškin pärast kaotust. Viimane mängis MMil väidetavalt katkise jalaluuga. Foto: Reuters/ScanPix

NHLi play-offis konkurentsist langenud Washington Capitalsi staar Aleksandr Ovetškin mängis viimased kaks ookeanitagust mängu murdunud jalaluuga. Puruks luuga mängis mees ka MMi veerandfinaalis USA vastu, kui Venemaa sai hävitava 3:8 kaotuse.

Washington Posti kirjutab, et Ovetškin murdis luu NHLi play-offi esimeses ringis New Yorgi vastu mängides. Kuuendas mängus blokeeris Ovetškin kahel korral Ryan McDonaghi löögid. Esimene löök oli ilmselt see, mis venelase luu murdis, sest kordusest on näha, et tal oli püstisaamisega raskusi.

Kuna uisutamist luumurd eriti ei seganud, siis otsustas Ovetškin mängu lõpuni mängida, väitis NHLi allikas ajalehele. Ta tuli jääle ka otsustavas seitsmendas mängus. Kuid ka seejärel ei hakanud mees ennast ravima. Kodumaa surve all otsustas Ovetškin ka MMile sõita ja tegi kaasa 3:8 kaotusmängus USA vastu.

Enne MMile sõitmist väitis Ovetškin, et vigastus ei ole tõsine. «Paar sinikat. Ei midagi hullu,» kinnitas ta.

Video löökide blokeerimisest, mis murdsid Ovetškini luu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles