Naiste võrkpallikoondis võitis Soomet 3:0

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste koondis.
Naiste koondis. Foto: volley.ee

Kolmas maavõistlusmäng Eesti ja Soome võrkpallinaiskonna vahel peeti täna Tallinnas Lilleküla Gümnaasiumi kaunis võimlas ja lõppes võõrustajate võiduga 3:0 (16, 29, 22). Kaks eelmist mängu olid lõppenud soomlannade kasuks kolm-null.  

See ei olnud varumängijate kohtumine, kuigi üldskoor oli juba Soome kasuks. Mõlemad pooled pingutasid võidu nimel, aga täna oli Eesti naiskonna päev, kirjutab volley.ee.

Polina ja Natalja Bratuhhina tõid põhjuseks võitlusvaimu, mis innustas meie naiskonda algusest peale. Eriti tõstsid nad esile Mari-Liis Graumanni panust, tema serviseeria pani aluse edule. Graumanni premeeriti täna parima mängija auhinnaga.  

Peatreener Peeter Vahtra sõnul oli juba tema hoolealuste ilme teistsugune kui eile ja üleeile. Kaitse toimis, kohe hakkas blokk tööle, serv samuti. Soome treener läks närvi ja vahetas osa põhikoosseisust mängu lõpuni välja.  «Meie olime võitu väärt, sest olime täna paremad. Palju paremad kui eelmistel päevadel,» rõõmustas Vahtra. «Meile oli võitu vaja, et lõpetada edukalt pikk- ja raske treeningunädal enne MM-valikturniiri. Enam ei saa kellegagi proovida, reedel sõidame juba Lätimaale. Soome treeneri Tore Aleksanderseniga oli plaan mängida täna viis geimi, aga pärast kolmanda geimi ja seega kogu mängu kaotamist ei olnud tal enam mingit tuju jätkata.»

Kahel eelmisel päeval maavõistlusmängu pidanud Eesti ja Austria rahvusmeeskond kohtusid täna treeningmängu raames. Mängiti neli geimi, üldseis jäi kaks-kaks (-23, 21, -19, 21). Raimo Pajusalu tõi Eestile 15 punkti, Robert Täht lisas 14 ja Andrus Raadik 11 punkti.  Üleeile toimunud esimeses mängus saavutas Eesti meeskond Austria üle 3:1 (21, 21, -27, 20) võidu, eile jäädi samale vastasele 2:3 (22, 18, -27, -23, -10) alla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles