Südilt mänginud Ani pidi peaväljakul vastase paremust tunnistama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Ani
Maret Ani Foto: AFP / Scanpix

Eile pimeduse tõttu katkestatud Maret Ani (WTA 135) ja prantslanna Alize Cornet' (WTA 21) avaringi kohtumine Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste peaväljakul lõppes täna Cornet' 6:4, 7:5 võiduga.

Mängu katkestamise hetkel juhtis prantslanna kohtumist 6:4, 4:4. Täna matši uuesti alustades suutis Ani murda kohe vastase pallingu ja ise juhtima asuda, kuid kaotas seejärel 3 geimi järjest ja teise seti 5:7.

Ani esimese servi õnnestumise protsendiks jäi 66, serviässasid lõi ta 1 ning tegi 6 topeltviga. Cornet' vastavad näitajad olid 51, 0, 5.

Mängu käik:

Cornet murrab uuesti Ani servigeimi ning võidab teise seti 7:5.

Cornet võidab oma servigeimi ning asub 6:5 juhtima.

Cornet viigistab seisu 5:5.

Ani murrab Cornet pallingu ning asub 5:4 eduseisu.

Mäng katkestati Cornet 6:4, 4:4 eduseisus.

Mäng enne katkestamist:

Mäng katkestati teises setis seisul 4:4, esimese seti võitis Cornet 6:4.

Esimene sett kestis 54 minutit ja teist setti jõuti mängida 44 minutit.

Ani tegi viis topeltviga ja servis ühe ässa, Cornet' tegi samuti viis topeltviga. Ani esimese servi õnnestumisprotsent oli 66, Cornet'l 46. Cornet' tegi 32 ja Ani 25 lihtviga.

Esimeses setis jäi Ani seisul 4:5 oma pallingul 15:40 taha, ent suutis seisu viigistada. Paraku tegi ta siis ühe topeltvea ning lõi seejärel palli võrku ja prantslanna võitis esimese seti.

Teises setis läks Ani 3:1 juhtima, kuid lasi Cornet'l viigistada 3:3.

Mäng jätkub tõenäoliselt homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles