Tuntud kulturist Argo Ader võib vangi minna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader.
Argo Ader. Foto: Toomas Huik

Harju maakohtus astusid täna kohtu ette kindlustuspettuses süüdistavad tuntud kulturist Argo Ader ja tema kaasosaline Johannes Pajula, prokurör nõudis mõlemale mehele reaalset vangistust.

Süüdistuse kohaselt esitasid Ader ja Pajula 2008. aasta sügisel kindlustusseltsile Seesam avalduse, mille kohaselt sõitis Pajula sama aasta 8. oktoobril kaubikuga Fiat Ducato Keila linnas ristmikult vasakpööret sooritades ette Aderi juhitud sportautole Dodge Viper, vahendas ERR Sport.

Kindlustusselts luges sõiduki taastamisele mittekuuluvaks ning maksis Aderi pangakontole enam kui miljoni kroonini küündinud hüvitise, kuid seltsil tekkis pettusekahtlus ning järgmise aasta kevadel pöörduti politsei poole.

Väidetava kuriteo eest nõudis prokurör Aderile 10 kuu pikkust vangistust, millest tal tuleks kohe vanglas ära kanda kolm kuud, Pajula karistusena tahtis süüdistaja näha kolme aasta ja viie kuu pikkust vangistust, millest tuleks ära kanda neli kuud.

Kohus langetab otsuse 5. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles