Hispaania tippklubi parim ründaja vahistati ekssõbratari peksmises süüdistatuna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real Betisi ründaja Ruben Castro.
Real Betisi ründaja Ruben Castro. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas mängiva Real Betisi tänavune parim ründaja Ruben Castro võeti vahi alla seoses oma endise sõbratari ründamisega.

Päevalehe Diario de Sevilla andmetel pidas politsei 31-aastase Castro kinni pärast treeningut, kui tema endine elukaaslane oli tema vastu avalduse esitanud. Vahejuhtum leidis väidetavalt aset esmaspäeval, kui Castro ja tema sõbratar kohtusid juhuslikult ühes Sevilla kokteilibaaris. Jalgpallur oli seal tähistamas Betisi 4:0 võitu Zaragoza Reali üle.

Castro, kes astus teisipäeva õhtul kohtu ette, eitas süüdistusi nii füüsilises kui ka seksuaalses rünnakus. Kohus määras talle aga lähenemiskeelu – Castro ei tohi minna neiule lähemale kui 300 meetrit ega ka temaga mingil moel ühendust võtta.

Sel hooajal on Castro löönud 18 väravat ning tüürinud Betisi Euroopa liiga koha lävele. Betis kaotab kuuendal kohal olevale Malagale enne viimast liigavooru kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles