Jalgpalli meistriliigas olid võidukad Tartu Tammeka ja Narva Trans

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka fännid.
Tartu Tammeka fännid. Foto: Margus Ansu

Eesti jalgpalli meistriliigas peeti täna kaks 14. vooru tulemust, milles olid edukad Tartu Tammeka ja Narva Transi meeskonnad.

Tartu meeskond läks seisuga 3:1 lõppenud kohtumises koduväljakul FC Kuressaare vastu kiirelt juhtima juba 4. minutil, kui täpne oli Martin Jõgi. Teise poolaja alguses sai jala valgeks Kristjan Tiirik ja seis oli tartlaste kasuks 2:0, kuni 78. minutil lõi Heiko Tamm seisuks 3:0. Külaliste auärava eest hoolitses minut hiljem Sander Laht. Tammeka sai sellega tabelisse vajalikud võidupunktid ja hoiab tabelis 8 punktiga eelviimast kohta, nende selja taha jäävad 4 punkti kogunud tänased vastased Kuressaarest.

Narva Trans sai järjest oma neljanda võidu, kui seisuga 2:1 alistati Tallinna Kalev. Väravaarve avas Trans 17. minutil, kui Aleksandr Dubõkin realiseeris penalti. Kodus mänginud Kalev suutis kiirelt viigistada, aga Trans lõi kohtumise 81. minutil võiduvärava ning hoiab 14. punktiga kuuendat kohta. Tallinna Kalev asub kaks positsiooni tagapool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles