Video: Andrea Pirlo tähistas 100. koondisemängu värava ja võiduga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo värava üle rõõmustamas.
Andrea Pirlo värava üle rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Sajandat korda Itaalia jalgpallikoondis esindanud Andrea Pirlo panustas eilsesse kohtumisse väravaga ning aitas oma rahvusmeeskonna 2:1 võiduni Mehhiko koondise üle.

Maracana staadionil toimunud kohtumine algas tuliselt ja pärast mitmeid võimalusi asus juhtima Itaalia, kelle keskväljamaestro Andrea Pirlo keerutas 27. minutil väravasse kauni karistuslöögi, vahendas Soccernet.ee.

Itaalia eduseis ei püsinud pikalt, sest nende keskkaitsja Andrea Barzagli andis 33. minutil ära penalti, mille Javier Hernandez külma rahuga realiseeris.

Mängu otsustav hetk saabus 78. minutil, kui Emmanuel Giaccherini sööt leidis mängu eel vigastusega kimpus olnud Balotelli, kes karistusalas mitme mängija vahelt minema pääses ja tugeva pommi Jose Corona kaitstud väravasse kõmmutas.

A-alagrupis on nii Itaalia kui Brasiilia kirja saanud 3 punkti, Mehhiko ja Jaapan püsivad nulli peal. Eilses B-alagrupi kohtumises alistas Hispaania 2:1 Uruguay.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles