Tehvandile tuuakse tippvõistlused? IBU asepresident käis Otepääl

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskuse peahoone
Tehvandi spordikeskuse peahoone Foto: Otepää vallavalitsus

19. juunil külastas Otepääd IBU (Rahvusvahelise Laskesuusatamise Liidu) asepresident Sergei Kuštšenko. Kõrge külaline tutvus Tehvandi spordikeskusega ning kohtus Otepää volikogu esimehe ja Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni presidendi Aivar Nigoliga ja Tehvandi Spordikeskuse juhataja Alar Arukuusega ning vallavanema Merlin Müüriga.

«Tutvustasime Sergei Kuštšenkole Tehvandi lasketiiru ehitustöid ja vastvalminud peamaja,» sõnas Aivar Nigol. «IBU komitee asepresident lubas toetada meie taotlust saada siia nii maailmamainega spordiüritused kui ka Tehvandi Spordikeskusele laskesuusatamise võistluste korraldamiseks A-litsentsi saamist.»

Külaline kiitis Otepää laskesuusatamise võistluste korraldamise meeskonna tööd ja tunnustas nende pikaajalist spordiürituste läbiviimise kogemust. Vene laskesuusatajad kasutavad Tehvandi Spordikeskust oma treeningkohana just Sotši olümpiamänge silmas pidades. Juulis tuleb Tehvandile treenima vene laskesuusatamise naiste A-koondis, hetkel treenib Tehvandil Vene laskesuusatamise meeste A-koondis.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles