David Carradine suri seksiõnnetuse tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Carradine
David Carradine Foto: Reuters / Scanpix

Bangkoki allikate väitel suri näitleja David Carradine neljapäeval seksimängu käigus juhtunud õnnetuse käigus, mitte ei sooritanud enesetappu.

Carradine´i surnukeha leiti tema hotellitoast alasti ja pooduna ning algselt oletati, et ta sooritas enesetapu ning mänedžer Chuck Binderi sõnul suri mees üleüldse loomulikku surma, vahendab WENN.

Kuid Carradine´i esindajad teatasid nüüd, et näitleja suri siiski ilmselt seksuaalakti ajal.

«Me kinnitame sajaprotsendiliselt, et ta poleks eal enesetappu sooritanud. See oli õnnetusjuhtum. Kõik on šokis,» ütles Carradine´i pressiesindaja.

Väidetavalt suri Carradine auto-erootilise kägistamise käigus, mille puhul suurendatakse seksuaalset naudingut hapniku juurdepääsu piiramisega ning seda kinnitas ka üks Bangkoki politseinik.

«Tema kaela ja peenise külge oli kinnitatud nöör,» ütles politseinik.

Rokkar Michael Hutchence ansamblist INXS leidis oma maise teekonna lõpu samal moel 1997. aastal Sydney hotellitoas, kuigi ametlikult tunnistati ta surm enesetapuks.

Carradine viibis Tai kuningriigis filmimas oma uut linateost «Stretch». Ta oli 72-aastane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles