Sõnapidaja mees: Allar Levandi hakkab Kanepi kaotuse järel oma mütsi sööma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Levandi peab nüüd mõne oma mütsi ära sööma.
Allar Levandi peab nüüd mõne oma mütsi ära sööma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Spordiennustusportaali Paf.com juht Allar Levandi lubas enne tänast Kaia Kanepi ja Sabine Lisicki vahelist Wimbledoni veerandfinaali, et sööb eestlanna kaotuse korral oma mütsi ära. Kuna Kanepi kaotaski 3:6, 3:6, tuleb Levandil oma sõna pidada.

Levandi andis täna hommikupoole suuri lubadusi ja kirjutas järgnevalt: «Kanepi ja Lisicki ei ole varem kohtunud, kuid nende viimase kahe aasta tulemusi vaadates saab olema väga võrdne vastasseis. Samal ajal on Kaia näidanud tugevat närvi kogu turniiri vältel ning Lisickile võib matšieelsest pingest üleolemine mõjuda kokkuvõttes segavalt. Olen valmis kihla vedama, et Kaia võidab ka täna.»

Pärast Kanepi kaotust tunnistas Levandi, et kuigi koefitsendid näitasid sakslanna võitu, ei tahtnud ta seda uskuda ning seetõttu saigi suur lubadus antud. Endine kahevõistleja ei tahtnud aga oma lubadust murda ja kinnitas, et peab sõna. «Emotsionaalselt ootasime ja tahtsime uskuda, et Kaia võidab, kuid seekord nii ei läinud. See on sport, kus keegi võidab ja keegi paraku ka kaotab. Sel korral panin omalt poolt mängu eriti kõrged panused, kuid olen sõnapidaja mees mütsisöömise koha pealt.»

Levandi lisas, et asub oma mütsi sööma homme Kanal 2 saates Reporter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles