Kaia Kanepi jätkab koostööd treener Märten Tamlaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Viktor Burkivski

Eesti esireket Kaia Kanepi andis täna Tere tennisekeskuses pressikonverentsi, kus muu hulgas teatas, et jätkab koostööd treeneri Märten Tamlaga. Tamla senine leping kestis Wimbledoni turniirini. Veel pole otsustatud, kui kaua koostööd jätkatakse.

Lisaks rääkisid Kanepi ja Tamla, milline nende koostöö on ja kuidas mängudeks valmistutakse. «Mängu eel paneme mingi taktika alati paika, oleneb vastasest, millal keskendume rohkem vastasele ja millal Kaia enda mängule,» rääkis Tamla. «Pärast matši näeme üksteist tihti alles pooleteise tunni pärast ja siis arutame rahulikult, mis mängus toimus,» sõnas treener. 

«Märten on väga aktiivne treener, kellele meeldib huvitavaid harjutusi välja mõelda ja teinekord viib ta mind ka mugavustsoonist välja. Ta on rahulik ja mõistlik ega närvelda tribüünil,» iseloomustas Kanepi oma juhendajat.

«Kaiaga on lihtne töötada, mida ma ütlen, seda ta ka teeb. Ta on sedavõrd professionaal, et valmis kõike katsetama, mis võib edu tuua,» sõnas Tamla.

Kanepi jõudis Wimbledoni turniiril veerandfinaali, kus kaotas sakslanna Sabine Lisickile 3:6, 3:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles