Paasoja ja Nurger: ei saa rahul olla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Paasoja.
Martin Paasoja. Foto: Toomas Huik

Eesti U20 korvpallikoondis kaotas Euroopa meistrivõistluste avavoorus Sloveeniale 69:79. Võõrustajate suurimate skooritegijaks kerkinud Martin Paasoja ja Rauno Nurger ütlesid, et mänguga ei saa rahule jääda.

«Kaotus tuli, seega ei saa rahule jääda,» rääkis 34 minutit mänguaega saanud Paasoja. «Vastased viskasid täna oma visked ära, meie mitte. Ma ei teagi, miks see nii oli, kas mõnel mehel oli närv sees või milles asi,» lisas Paasoja, kelle arvele jäi täna koos Rait-Riivo Laanega Eesti parimana 12 punkti.

10 silmaga panustanud Rauno Nurger kommenteeris samuti, et mäng jäi eestlaste enda taha. «Ei jäänud tulemusega rahule. Ma ei ole veel statistikat näinud, aga ütleks, et visketabavus oli probleemiks,» rääkis Nurger. «Ma ei usu, et keegi liiga närvis oli ja seega ei oska öelda, mis juhtus.»

Nurger lisas, et noormeestel on enne järgmist mängu üks puhkepäev, kus saab trenni teha, et järgmisele kohtumisele minna parimat vormi näitama. Eesti mängib neljapäeval Prantsusmaaga ja reedel Tšehhiga, laupäeval on vastaseks Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles