Paasoja: kellegi panusest ei jäänud puudu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U20 korvpallikoondis alistas olulises kohtumises Tšehhi ja säilitas edasipääsulootused.
Eesti U20 korvpallikoondis alistas olulises kohtumises Tšehhi ja säilitas edasipääsulootused. Foto: Toomas Huik

Eesti U20 korvpallikoondis sai täna oma esimese võidu, kui eakaaslased Tšehhist alistati 75:58. Koondise üheks suurimaks korvikütiks kerkinud Martin Paasoja ütles, et võidu tõi meeskondlik tegutsemine.

«Võidu tõi see, et panime oma visked sisse ja mängisime kaitses agressiivselt,» rääkis 17 punktiga panustanud Paasoja. «Täna ei saa küll öelda, et kellegi panusest puudu jäi, kõik mängisid hästi ja seda eriti kaitses,» lisas üle 31 minuti mänguaega teeninud Paasoja.

Eesti alagrupis kaotas Itaalia täna üllatuslikult Sloveeniale ja see tähendas eestlaste jaoks, et kui täna võetakse võit, on homme võimalus mängida Itaaliaga alagrupi kolmanda koha ja edasipääsu peale. Paasoja kommenteeris, et kindla võidu võtmise vajadus meeskonda ei kammitsenud. «Mingeid lisapingeid see meile peale ei pannud, kui Itaalia täna Sloveeniale kaotas. Pigem motiveeris rohkem ja teadsime, et on ikkagi võimalus alagrupist edasi saada,» ütles Paasoja, kes ütles, et homsele mängule minnakse vastu võidumõtetega.

Paasoja kõrval tegi väga hea mängu Eesti suurimaks korvikütiks kerkinud Oliver Metsalu, kes arvas, et ehk oli meeskond võrreldes eilse kohtumisega Prantsusmaa vastu täna paremini häälestatud. «Mänguga võib jääda väga rahule. Mängisime meeskondlikult ja panime oma visked sisse. Täna hommikul trennis juba tegime viskeid ja võib-olla see aitas kaasa. Olime tänaseks mänguks äkki rohkem valmis kui eile,» spekuleeris 21 punkti visanud Metsalu.

Eesti viimane alagrupimäng Itaaliaga toimub homme kell 20.15 Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles