Karmi vigastuse saanud Eesti krossimehe hooaeg on läbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Christophe Desmet

Eesti motokrossimeeskonnas Team Estonian Express sõitev Priit Rätsep, kes osaleb tänavu motokrossi MM-sarjas klassis MX2, on sunnitud hooaja pooleli jätma.

Põhjuseks on üle-eelmisel nädalavahetusel Kegumsis MM-etapil toimunud kukkumine, mille tagajärjel käis Rätsepa puus liigesest välja. Tegemist on vigastusega, millest taastumine nõuab aega. 

«Dr. Külvar Mandi sõnul saaksin tsikli selga esimest korda taas istuda parimal juhul kahe kuu pärast. Hetkel pean jalale andma täieliku rahu ja see kõik kokku tähendab seda, et tänavune krossihooaeg on minu jaoks läbi. Õnneks aga selle õnnetusega seonduvalt rohkem luumurde ei kaasnenud, kui asja positiivsema külje pealt vaadata. Tahaks tänada kõiki oma toetajaid, fänne ja perekonda, kes on mulle sellel aastal abiks olnud,» lausus Rätsep.

Praeguste plaanide kohaselt jätkab Estonian Express Racing suure tõenäosusega motokrossi MM-sarjas, kuid siis juba uue sõitjaga. «Kahju, et Priit peab niimoodi hooaja lõpetama. Hetkel aga tegeleme uue sõitja otsimisega, sest soovime tiimiga sarjas jätkata. Mõned kandidaadid on silmapiiril ja kui hästi läheb, on uus sõitja meeskonnas 28. juuli Saksamaa etapil,» selgitas meeskonna edasisi käike üks selle loojatest Andrus Möllits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles