Igor Prins: puhas töövõit, kripeldama ei jää küll midagi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins Foto: Peeter Langovits

Meistrite liiga teise kvalifikatsiooniringi avakohtumises HJKga 0:0 viiki mänginud Nõmme Kalju peatreener Igor Prins oli pärast mängu rahulolev ega kahetsenud kasutamata jäänud võimalusi.

«Vägev, puhas töövõit… okei, viik! See, kuidas mehed tulid mängule ja täitsid kokkulepitud asju, oli ilus,» lausus Prins. «Oluline oli saada kaitse pidama ja kontrollida vastaste keskvälja. Kripeldama ei jää küll midagi – eks see pall veeres nii ühes kui ka teises suunas. Päris sajaprotsendilisi võimalusi meil ju polnud, väravavaht oli neil ka ikka postide vahel. Midagi ma taga ei nuta, pigem on hea meel, et kutid suutsid olukordi luua. Tähtis, et saime üleminekud kaitsest rünnakule ilusti käima,» lisas ta.

Keskkaitsja Alo Bärengrubi sõnul tuli alustada ettevaatlikult ning sama plaan on ka teisipäeval peetavas kordusmängus. «Pea ees tormama me ei läinud, aga mäng hakkas aegamööda kenasti toimima. Ega me kodus ka kiirustama ei hakka. Väravat on vaja, aga mäng algab nullist,» lausus Bärengrub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles